Over ons


  Plantarbor werd opgericht nadat we onze studies Agro-en Biotechnologie te Geel hebben afgerond. Het is sinds 2014 een succesverhaal, waarbij we sinds de oprichting al geweldig veel geleerd hebben. Wij willen met Plantarbor een totaaloplossing op vlak van groenvoorziening aanbieden. Zo krijgt u als klant één centraal aanspreekpunt, wat de gang van zaken vergemakkelijkt. We streven steeds naar een klantenservice die u waardeert en een kwaliteit waarover u uiterst tevreden bent.
  Ons bedrijf spitst zich toe op drie domeinen. Er is de tuinaanleg die we van A tot Z opvolgen. Van tuinaanleg kan u diensten verwachten gaande van bestrating tot zwemvijvers en weloverwogen aanplantingen, en diepgroene gazons. Nadien kan vrijblijvend overeen gekomen worden om de aangelegde tuin vakkundig te onderhouden en als een ware parel laten uitgroeien.
  Onze andere troef is de bouw van zwemvijvers. De rustgevende vijver past in elk concept, en geeft een enorme meerwaarde aan uw tuin, klein of groot. 
  Onder de derde noemer valt boomverzorging. De laatste jaren is de vraag naar gespecialiseerde vakmensen erg toegenomen. Door onze hogere opleiding en het certificaat van European Treeworker, hebben we onze kennis verruimd om u als klant zo goed mogelijk te dienen.

  Kortom, Plantarbor is een dynamisch bedrijf dat graag met u mee denkt en er de volle 100% voor gaat. We kijken erg uit naar onze samenwerking. Stuur ons een mailtje, en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

  Tot binnenkort en met enthousiaste groeten!

  Jonathan Van Winkel
  Ruben Hollanders

  Voor aanleg en boomverzorging zijn we actief in de gemeentes:
  Duffel, Lier, 
  Mechelen, Kontich, Sint-Katelijne-Waver, Lint, Berlaar, Waarloos, Rumst, Koningshooikt, Walem, Putte, Kessel, Bonheiden, en daarbuiten. 

  team plantarbor
  Ruben - Stef - Manuel - Jonathan - Wannes